In English  Español  Suomeksi  日本人  Institute

Nuorten lauluteatteri "Crescendo"

15 vuotta 2018

* 27.5.2003

Voice Theatre Crescendo 2010

Laulusuzukimenetelmän voi aloittaa odotusajasta tai varhaislapsuudesta lähtien, ja sitä voi jatkaa aikuisuuteen asti. Opetustasoja on viisi. Jokaisen opetustason jälkeen on konserttimuotoiset opetustasojen suoritukset ns. kirja- tai tasokonsertit. Viitostason jälkeen oppilas siirtyy "Nuorten Lauluteatteri Crescendoon". Laulusuzuki sulautuu ns. perinteiseen laulunopetukseen oppilaan ollessa noin 16-18-vuotias. Oppilaalla on silloin mahdollisuus suorittaa laulun valtakunnallisia kurssitutkintoja.Nuorten lauluteatteri "Crescendo" perustettiin 27.5.2003 musiikin tohtori Päivi Kukkamäen toimesta Vantaalla. Crescendo
perustettiin, kun Laulusuzukimenetelmän odotusaikana tai varhaislapsuudessa aloittaneet oppilaat valmistuivat Laulusuzuki Instituutista, ja halusivat edelleen jatkaa menetelmässä mukana.

Crescendossa oppilaat jatkavat klassisen laulun opiskelua ja esiintymistä yksin ja ryhmissä, suorittavat valtakunnallisia laulun kurssitutkintoja, opiskelevat teatteri-ilmaisua, sanataidetta ja osallistuvat laulun mestarikursseille. Oppilaat osallistuvat alusta asti ooppera-ja musikaaliproduktioiden valmistamiseen ja esiintyvät yhdessä nuorempien laulusuzukioppilaiden kanssa. Crescendon konserttitoimintaan, konserttimatkoihin ja produktioihin osallistuu edelleen entisiä oppilaita, joille laulamisesta on tullut ammatti tai rakas harrastus. Monet ovat päässeet opiskelemaan tai valmistuneet laulun tai musiikin ammattilaisiksi.

Laulusuzuki-Instituuttissa ja Crescendossa oppilailla on mahdollisuus opiskella säännöllisesti suomalaisten ja ulkomaalaisten laulun ammattilaisten kanssa. Laulun mestarikursseja ovat pitäneet Kukkamäen lisäksi, Mette Heikkinen (Suomi), Katrina Pezzimenti (Australia), Analia Capponi-Savolainen (Argentina), Mervi Sipola-Maliniemi (Suomi) ja Jussi Merikanto (Suomi). Ilmaisukursseja on pitänyt ohjaaja, valomestari Simo Lappalainen. Pianisteina toimivat diplomipianistit Marjaana Merikanto ja Kimmo Ruotsala. Oppilaat esiintyvät myös kamariyhtyeiden ja orkesterien solisteina.


Päivi Kukkamäki Katrina Pezzimenti Analia Capponi-Savolainen Mervi Sipola-Maliniemi Kimmo Ruotsala Jussi Merikanto Marjaana Merikanto

 
  Follow us in:
  Facebook  
© 2011-2019 Model-Hangar Oy Music Department