In English  Español  Suomeksi  日本人  Institute

 

Laulun myötä kasvuun – kirja

II painos 2016

on uusittu toinen painos

musiikin tohtorin tutkintoon liittyvästä opinnäytekokonaisuuden loppuraportista (Päivi Kukkamäki 2002).

Hinta 30 e

Tilaukset

suzukivoice(a)kolumbus.fi

 

Laulun myötä kasvuun – kirja on tarkoitettu laulusuzukimenetelmässä toimiville sekä kaikille lasten ja nuorten laulamisesta kiinnostuneille. Yleisesti kirja antaa ideoita musiikinharrastukseen.

Laulusuzukimenetelmä kehittyi 15 vuotta oppilaiden mukana. Sen voi aloittaa odotusaikana, ja sitä voi jatkaa aikuisuuteen asti. Laulusuzuki syntyi Vantaalla vuonna 1986, ja se perustuu Suzuki-menetelmään.

Laulusuzukimenetelmä ja siihen kuuluva opetusmateriaali on osoittautunut toimivaksi. Monet oppilaat ovat jatkaneet lauluharrastusta aikuisuuteen asti ja monet ovat musiikin tai laulun ammattiopinnoissa (ooppera, solisti, musiikki-teatteri, musiikkitiede). Nykyään moni työskentelee muusikkona tai ammattilaulajana Suomessa ja ulkomailla.

Päivi Kukkamäki valmistui Sibelius-Akatemiasta musiikin tohtoriksi vuonna 2003 aiheenaan “Laulun myötä kasvuun” – laulusuzukimenetelmän kehittämisprojekti. Hän opiskeli “Talent Education Instituutissa” Matsumotossa, Japanissa vuosina 1986 ja 1993, ja tunsi tohtori Suzukin 12 vuotta ja rouva Suzukin 14 vuotta. Hän on luennoinut aiheesta ja kouluttanut opettajia yli 20 maassa. Hän on laulusuzukiopettajien kouluttaja, Laulusuzuki-Instituutin ja kansainvälisen laulusuzukikomitean johtaja. Suomen tasavallan presidentti on myöntänyt Kukkamäelle Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan ritarimerkin vuonna 2013.

 

Growing Through Singing

- The Suzuki Voice Program and Its Development

by Dr. Päivi Kukkamäki

Hard-Copy Book 30 €

PDF 25 €

 

Orders:

suzukivoice(a)kolumbus.fi

Kesto 45 min (sopii yli 3-vuotiaille)

JOULULAHJAKSI

”KORVATUNTURIN KATASTROFI”

DVD 20 €

Tilaukset

suzukivoice(a)kolumbus.fi

 

 

Laulukirja

Hinta 11,90

Tilaukset

suzukivoice(a)kolumbus.fi

Joulusukka CD

Iloisia joululauluja ja tonttuleikkejä kaikenikäisille joulumusiikin ystäville

Hinta 13,90

Tilaukset

suzukivoice(a)kolumbus.fi

 
  Follow us in:
  Facebook  
© 2011-2022 Model-Hangar Oy Music Department